Presentaties

Heeft U een vergadering of een verenigingsavond en zoekt u een interessante spreker?

Neem gerust eens contact op voor een mooie fotopresentatie.

Ik heb een uitgebreid en gevarieerd foto-archief van alle wildsoorten en bij elke foto of serie wel een bijzonder verhaal. Al voor zonsopkomst ga ik vaak op pad en terwijl de meeste mensen dan nog in hun bed liggen kom ik soms de meest bijzondere dingen tegen. Wat dacht u van een reegeit die bovenop een hooibaal sprong om aan een bronstige reebok te ontkomen? Of een verzwakte reegeit die op een ontroerende wijze werd gered door een dappere reebok? En wat te denken van een jonge vos die bijna een havik te pakken had? Of hoe ik een haas tot op 1 meter kon benaderen en hem zelfs hoorde "knorren".  Doordat ik vaak op pad ben heb ik al heel wat bijzondere momenten meegemaakt die ik graag met jullie wil delen.

Ook heb ik een leuke presentatie in combinatie met jachtsfeerbeelden en mooi apporteerwerk.

Een absolute aanrader voor een wbe bijeenkomst of andere vereniging.

De Nederlandse natuur dicht bij huis kan zo mooi zijn en dat breng ik graag aan mijn publiek over. Veel mensen hebben geen idee wat er bij hen om de hoek vaak voor moois te zien is. Ik geef uteraard ook uitleg wat er technisch zoal bij komt kijken en hoe je het wild zo dicht mogelijk kunt benaderen.

In mijn presentatie komen alle wildsoorten ruimschoots aan bod. Haas, fazant, patrijs, gans, houtduif, wilde eend, ree, vos en zwijn.

U kunt me bereiken via de mail robert-jan_bianca@hetnet.nl

of tel. 0614671398